Автор: desci
Публикувано на: 28.04.2011 07:20:01

Рейтинг:

Hotel

Съвременната туристическа индустрия предлага настаняване в различни категории и типове хотели. Днес можете да отседнете в традиционен хотел, в замък, в хижа, в пещера ... изобретателността на хотелиерите е безкрайна. Има една категория хотели за ценители обаче, която е сред най-висококатегорийните в бранша и това е тази на дизайнерските хотели. Отличими с уникален стил, създадени и проектирани от известни дизайнери и архитекти, някои от тези хотели наистина спират дъха с нестандартната си визия и е истинско приключение за сетивата да отседнете в тях.


Един такъв специален хотел е Silken Puerta América в Мадрид. Хотелът е създаден с визията за свобода на формата и пространството и модерна интерпретация на понятията за архитектура и дизайн. Цветове, материали и форми си съперничат за завладяване фантазията и сетивата на гостите на хотела.


Петзвездният луксозен хотел е уникален проект на 19 водещи дизайнерски студиа от различни страни. Всеки етаж от хотела е създаден в различен стил, рефлектиращ в интериора на стаите. Различните материали и цветови решения дават възможност на гостите на хотела всеки път да отсядат в коренно различна обстановка по техен вкус.


Hotel Silken Puerta América предлага настаняване в няколко различни категории стаи. Те са с квадратура от 25-30 кв.м. при стаите делукс до 140 кв.м. при президентския апартамент, носещ името на известния френски архитект Jean Nouvel, „виновник” за дизайна и концепцията на някои от стаите, включително и на въпросния апартамент. Всички стаи предлагат панорамна гледка към града, а при по-високите категории има безплатен минибар, високоскоростен интернет и други екстри.


Фантазията от цветове и форми на хотела, модерната еклектика и изтънченият лукс на Hotel Silken Puerta América не могат да се опишат с думи – това е произведение, създадено за пир на сетивата и може единствено да се усети. Както казват от хотела – 12 различни етажа, 12 различни разбирания за архитектурата и дизайна. Хотел, като никой друг по света – това е Silken Puerta América.


Снимки: Rafael Vargas

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg