Автор: pavel
Публикувано на: 13.02.2012 10:29:40

Рейтинг:

Остров

За хората, разполагащи с излишни 3.6 милиона щатски долара, се открива невероятната възможност срещу тази сума да станат собственици на частен остров с тропическа гора и множество водопади.

Островът се нарича Savage Jungle и се намира в южната част на Чили, в близост до областта Патагония. Бъдещият собственик на райското кътче ще може да се любува на цели 26 водопада, най-високият от които достига 100 метра.

Настоящият притежател на острова е успял да получи необходимите документи, гарантиращи, че строителството на сгради и съоръжения е абсолютно забранено, с изключение на няколко малки области.

Savage Jungle Island е с обща площ от 5,35 квадратни километра и е част от Национален парк Остров Магдалена. Това обаче не означава, че от острова не могат да се генерират приходи от туризъм. Направено е проучване, че през следващите 5 години те могат да достигнат цели 110 милиона долара, ако бъде създадена нужната организация и бъдат направени известни инвестиции.

Галерия Savage Jungle Island
Остров с 26 водопада се продава за 3.6 млн. долара
Остров с 26 водопада се продава за 3.6 млн. долара
Читателски коментари

asa@QSAS.COM - 2016-03-17 19:26:38 0 отговори

asa@QSAS.COM -

Nissan X-Trail Mobil SUV Tangguh dan Sporty Terbaik either a 1.6-litre DIG-T 163 petrol that's only available as a two-wheel-drive manual or a 1.6-litre dCi 130 diesel. While the latter is available with both two and four-wheel drive with a manual gearbox, if you want Xtronic automatic transmission, you’re limited to the higher-spec two-wheel-drive models.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg