Очакваме ли руски туристи по Черноморието?

Очакваме ли руски туристи по Черноморието?

11.06.2017 15:00:00

Една от любимите туристически дестинации за гражданите на руската федерация в Европа си остава България. Студената руска страна поражда в умовете на братушките симпатии и бленувани мечти за живот на слънчево и спокойно място. А у нас подобни кътчета все още не са рядкост, въпреки че някои курортни комплекси не приличат вече на почивни или туристически местности, a гъсто застроената площ напомня повече на китайски квартал или пренаситена градска инфраструктура. Въпреки родните мераци за бързо забогатяване чрез строителство по апетитните черноморски курорти, статистиките на CredX показват, че руските туристи продължават да идват и резервират места в нашите хотели и почивни станции.

 

Как да печелим пари от интернет?

Как да печелим пари от интернет?

10.04.2017 15:00:00

До преди 15 – 20 години интернет представляваше нещо ново, абстрактно и непонятно за повечето хора, но вече се ползва с охота не само от младите и находчиви бизнесмени, но и много хора в напреднала възраст прекарват все повече време там. В България интернет мрежата е много добре развита и доскоро заемахме челните места в света за интернет достъп на глава от населението. Глобалната мрежа може не само да Ви помогне да изтеглите бързи кредити онлайн, но и да продавате, купувате и предлагате услуги, от които да реализирате понякога доста добра печалба. Всъщност днес всеки голям бизнес притежава собствен уеб сайт, блог или по някакъв друг начин рекламира в мрежата. 

Коста дел Сол - едно разкошно и приказно лято

Коста дел Сол - едно разкошно и приказно лято

24.02.2017 10:58:00

Ако все още не сте избрали дестинация за лятната почивка, направете го сега – подарете си едно разкошно лято на брега на Испания, в някое от китните, изпълнени с романтика бели градчета по линията на Коста дел Сол.

Коста дел Сол е една от най-предпочитаните дестинации, както за семейна ваканция, така и за романтично пътешествие. 154 километровата брегова ивица, чието име се превежда като Брега на слънцето, се простира от Алмейра до Тарифа в южната част на Испания, в областта Андалусия, провинция Малага и се слави като предпочитана дестинация за богати посетители, които обичат лукса.

Разбира се, Коста дел Сол нямаше да бъде толкова популярна, ако не може да предложи на всеки по нещо. Но да започнем от самото начало!

Топ водни спортове, които не трябва да изпускате

Топ водни спортове, които не трябва да изпускате

13.06.2016 09:39:21

Забавления, които са различни, атрактивни и вдигат адреналина?

Питали ли сте се с какво можете да разнообразите лятната си почивка, защо не именно с тези водни спортове. 

Скоро с настъпването на летния сезон и придружаващото го приповдигнато настроение, всеки започва да мечтае за морето. Почивката и начина по който да направим спомените си от лятото незабравими минават на преден план за да оставят греещи спомени за по-хладно време.

Плажове в Агия Напа обявени за най-добрите в Европа

Плажове в Агия Напа обявени за най-добрите в Европа

27.02.2012 11:04:39

Сайтът TripAdvisor публикува в края на миналата година списък с най-добрите плажове в Европа, като при неговото съставяне са взети предвид мненията на милиони посетители на сайта.

Първото място в класацията за най-добрите плажове в Европа заемат тези в кипърския град Агия Напа, намиращ се в източната част на острова. През последните години градът привлече огромни средства и се превърна в едно от любимите места на известни диджеи, след курортите Ибиса в Испания и Римини в Италия.

Хотел Hansar Bangkok – една луксозна екзотика

Хотел Hansar Bangkok – една луксозна екзотика

15.02.2012 09:34:11

Наскоро от сайта за онлайн хотелски резервации agoda.com публикуваха класацията си за най-добрите Еко Бутик хотели в Азия през 2011г., за която вече писахме и ви обещахме да ви запознаем с всеки един хотел поотделно. Решихме, че е редно да започнем с победителя, а именно хотел Hansar.

В центъра на изискания търговски район на столицата на Тайланд - Банкок, се намира хотел Hansar, гордеещ се с факта, че общите му помещения не са климатизирани. Това, което всъщност трябва да се изтъкне е природосъобразната му философия като запазена негова марката.

Остров с 26 водопада се продава за 3.6 млн. долара

Остров с 26 водопада се продава за 3.6 млн. долара

13.02.2012 10:29:40

За хората, разполагащи с излишни 3.6 милиона щатски долара, се открива невероятната възможност срещу тази сума да станат собственици на частен остров с тропическа гора и множество водопади.

Островът се нарича Savage Jungle и се намира в южната част на Чили, в близост до областта Патагония. Бъдещият собственик на райското кътче ще може да се любува на цели 26 водопада, най-високият от които достига 100 метра.

Нов сайт популяризира тематични маршрути в София

Нов сайт популяризира тематични маршрути в София

10.02.2012 13:18:04

Българският Институт за политика и обществени комуникации (ИПОК), като част от проекта "София-културни отражения", финансиран от Столична програма „Култура“, разработи сайт с четири тематични културни маршрута за София - Древният град, Шареният град, Зеленият град и Съвременният град.

Маршрутите са описани както на български, така и на английски език, като те са достъпни на адрес sofia-city.info/routes-bg, а за улеснение е разработена и мобилна версия на сайта.

Топ 10 Еко Бутик хотели в Азия за 2011

Топ 10 Еко Бутик хотели в Азия за 2011

03.02.2012 13:55:05

За пета поредна година, сайтът Agoda.com публикува класацията си “Топ 10 Еко Бутик хотели в Азия”, за чието съставяне се вземат предвид редица фактори, сред които организиране на екологични инициативи и изграждане на отговорни туристически навици у гостите от страна на хотелите.

Топ 10-те хотела са не просто прекрасни сами по себе си от естетическа гледна точка, но са и толкова еко ориентирани по отношение на околната среда. Хотел ICON в Хонг Конг например е лъскав небостъргач разположен във вътрешността на града, който поставя акцент върху бизнес ефективността, докато други като Bon Ton Resort в Лангкави представлява сбор от антични малайски къщи и предоставят на гостите си едновременно релаксиращо и културно изживяване. Всеки Бутик хотел използва различни аспекти от зел

Най-добрите планински хотели според The Independent

Най-добрите планински хотели според The Independent

18.01.2012 12:31:58

Специалисти от реномираното издание The Independent определиха победителите в организираната от тях класация „The Big Six: Luxury ski hotels”, в която както сами разбирате са поместени шестте най-добри планински хотела.

На първо място в класацията е поставен Altapura, намиращ се в един от най-високите планински курорти в света Вал Торанс (Франция). Хотелът отвори врати в края на 2011 година и разполага с 88 стаи, 3 ресторанта, 2 бара, SPA център и луксозен ски магазин, от който може да закупите или наемете екипировка и оборудване за практикуване на различни зимни спортове.

Следваща
Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg