Автор: admin
Публикувано на: 10.04.2017 15:00:00

Рейтинг:

Как

До преди 15 – 20 години интернет представляваше нещо ново, абстрактно и непонятно за повечето хора, но вече се ползва с охота не само от младите и находчиви бизнесмени, но и много хора в напреднала възраст прекарват все повече време там. В България интернет мрежата е много добре развита и доскоро заемахме челните места в света за интернет достъп на глава от населението. Глобалната мрежа може не само да Ви помогне да изтеглите бързи кредити онлайн, но и да продавате, купувате и предлагате услуги, от които да реализирате понякога доста добра печалба. Всъщност днес всеки голям бизнес притежава собствен уеб сайт, блог или по някакъв друг начин рекламира в мрежата. 

Ако големият бизнес я ползва толкова масово, значи си струва да опитате

Това може да Ви струва някаква инвестиция, но в зависимост от Вашата находчивост, способности и упоритост, може да успеете и без да влагате средства. Минималните изисквания, за да започнете, са да притежавате компютър и постоянен интернет достъп. Мнозина, обаче, считат, че парите от интернет започват да текат към Вашата банкова сметка без да полагат каквито и да било усилия за това. Не, това не е толкова лесно! Трябва да сте готови да прекарате дълги часове зад монитора в проучване, сравняване, учене на чужд език и понякога е необходимо и да проявите доста креативност и стил, за да се откроите от тълпата. Там съществува немалка конкуренция, но това не бива да Ви разколебава. 

Къде не си струва да опитвате?

Тук накратко ще спомена кои места в интернет да избягвате, защото са чиста загуба на време, а и на пари:

  • Сайтове за цъкане по реклами – чиста загуба на време, за да спечелите евентуално 1$ на месец, което не си струва. 
  • Залагания и хазартен тип платформи – много хора се занимават с отгатване фиксинга на двойка валути или индексите на фондовата борса, но тази хазартна игра и могла да Ви струва доста пари.
  • Сайтове, които Ви искат предварително пари, за да Ви уредят някаква работа. Рискът е по-голям отколкото си мислите!

И така кои са начините, за да печелите реално от интернет?

  • Продайте Ваши стоки на вече създадена платформа. Разбира се много хора внасят стоки от чужбина с голяма отстъпка и те са предимно китайско производство, за да го пуснат в интернет, но прекупвачеството не винаги е най-добрият вариант. Може да плетете чорапи, да шиете гоблени или да произвеждате селскостопанска продукция, която лесно бихте показали пред широката публика в мрежата.
  • Знаете чужд език – станете преводач и се регистрирайте в сайтовете за преводи. 
  • Имате добра езикова грамотност и обичате да пишете – пишете статии, за различни сайтове, блогове или SEO фирма. 
  • Може да опитате да рисувате лого дизайн или други рекламни продукти като уеб-дизайнер. Тук се изискват художествени умения и специална подготовка за работа със софтуер, но това не бива да Ви тревожи - просто въпрос на време и практика.
  • Собствен сайт. Ако не сте IT специалисти може да Ви се наложи да инвестирате, но ако нямате възможност, онлайн се предлагат кредити без доказване на доход, банкови кредити или пари на заем от роднини. Ако научите основните принципи на работата, може да използвате средствата само за довършителните и изискващи по-висока квалификация работи. 

Интернет предлага много възможности, които можете да опитате, но не мислете, че това става бързо и лесно. Има много хора, които са се отказали по пътя на бленуваните лесни пари от дома, но и също така мнозина, които са успели да пробият на същата почва. Желаем Ви успех!

Как да печелим пари от интернет?
Тагове:
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg