Автор: pavel
Публикувано на: 27.02.2012 11:04:39

Рейтинг:

Плажове

Сайтът TripAdvisor публикува в края на миналата година списък с най-добрите плажове в Европа, като при неговото съставяне са взети предвид мненията на милиони посетители на сайта.

Първото място в класацията за най-добрите плажове в Европа заемат тези в кипърския град Агия Напа, намиращ се в източната част на острова. През последните години градът привлече огромни средства и се превърна в едно от любимите места на известни диджеи, след курортите Ибиса в Испания и Римини в Италия.

На второ място посетителите на TripAdvisor са поставили гръцкия остров Скиатос, предлагащ на гостите си възможност за множество забавления. Третата позиция е отредена отново на кипърски град – Протарас, който привлича предимно любители на семейните почивки.

Класацията на TripAdvisor е поредното признание за плажовете на Кипър, който бяха обявени за най-чистите в Европа от Европейската агенция за защита на околната среда. Според доклада на агенцията, чистотата на водата и стандартите за къпане на кипърските плажове са покрити на 100%.

Снимка: flickr.com

Плажове в Агия Напа обявени за най-добрите в Европа
Читателски коментари

Анонимен 2015-07-25 08:37:57 0 отговори

Анонимен

За жалост това твърдение към този момент вече не е вярно! Плажовете в Агиа Напа са доста мръсни. Има много туристи, които замърсяват, а след тях няма кой да чисти. Пълно е с пликчета, сламки, бутилки... (както пясъка, така и водата). А плажа в самия град е каменист и не може да се влиза без специални обувки.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg