Автор: admin
Публикувано на: 02.02.2009 13:01:16

Рейтинг:

70-годишен

Японците са всеобщо известни със своя приключенски дух. Поредното доказателство за това е 70-годишният пенсионер Кадзухико Ито, който успя да измине разстоянието от Япония до Южна Корея на воден джет, като за прекосяването на 200-те километра са му били необходими 9 часа.

Старият приключенец е порил вълните със своя джет Yamaha VX Cruiser, като през цялото време е бил придружаван от лодка с навигатор, който да го насочва и евентуално да го спасява ако се наложи.

Г-н Ито сподели, че основната причина да предприеме това пътешествие е желанието му да докаже, че дори и на 70 години хората не губят приключенския си дух. В момента той работи в болница, където се грижи както за по-стари, така и за по-млади от него хора.

Кадзухико се е качил за първи път на аквабайк на 60 годишна възраст и веднага се е влюбил във водната машина. Той е имал на разположение 10 години, за да добие опита необходим му да прекоси морето между Япония и Южна Корея.

Според възрастния японец, най-добрият джет е Yamaha VX Cruiser, тъй като е лесен за управление и е много маневрен. Машината е с 1 052-кубиков двигател и тегло 325кг., а габаритите и са 3,27м. дължина, 1,17м. широчина и 1,15м. височина.

70-годишен японец кръстосва морета с джет
70-годишен японец кръстосва морета с джет
70-годишен японец кръстосва морета с джет
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg