Автор: admin
Публикувано на: 13.05.2010 12:47:52

Рейтинг:

Aвиокомпания
В началото на седмицата най-голямата английска авиокомпания easyJet посрещна своя 300-милионен пътник на летище Единбург в Шотландия. За да отпразнува това значимо събитие, нискотарифната авиокомпания награди късметлията с безплатни полети за двама по избор до дестинациите на easyJet, в рамките на една година.

300-милионният пасажер на компанията, Луиз Найтингейл, научи приятната новина от персонала на easyJet на летище Единбург по време на своята регистрация за полет до Женева. Заминавайки за своето работно място в Женева, 30-годишната англичанка от Хампшър, заяви: „Това е една фантастична изненада. Докато се чекирах за своя полет в понеделник рано сутринта, научих тази чудесна новина. Това със сигурност беше едно прекрасно начало на деня и нямам търпение да започна да избирам своите дестинации за пътувания през годината”.

Търговският мениджър на easyJet за Великобритания, Софи Декърс, коментира: „Ние сме щастливи да отпразнуваме този забележителен момент в нашата история. Затова искахме да зарадваме нашия 300-милионен пътник с такава интересна награда”.

Авиокомпания easyJet лети от Шотландия до 22 дестинации в Европа и превозва средно 42 000 пътници на седмица от там.
Aвиокомпания easyJet отпразнува своя 300-милионен пътник на летище Единбург
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg