Автор: admin
Публикувано на: 23.03.2010 13:26:54

Рейтинг:

Автомобилен
Любителите на туристически обиколки и суперавтомобили могат да се възползват от предложението на хотелската верига Baglioni и компанията Red Travel, което представлява програмата Glamour and Ferrari Tour.

Срещу сумата от 10 000 евро, всеки желаещ може да се отправи на шестдневно пътешествие в Италия, където да преспива в хотели на Baglioni и всяка сутрин да го очаква лъскав суперавтомобил Ferrari.

На разположение на клиентите са моделите F430 Spider F1 и California, но срещу допълнително заплащане могат да бъдат осигурени 599 GTB Fiorano F1, F430 Scuderia и 458 Italia. До края на април „червеното конче” може да бъде заменено от Lamborghini Gallardo LP560-4 или Maserati Granturismo.

Туристическата обиколка започва от Рим, където е предвиден двудневен престой в Regina Hotel Baglioni и преминаване през маршрута на легендарното рали Mille Miglia (Бреша – Рим – Бреша), който е с дължина 1 830км.
 
Следващата спирка от Glamour and Ferrari Tour е Флоренция, където изборът е сведен между хотелите Bernini Palace и Relais Santa Croce. Тук престоят отново е два дни, през които е предвидено разглеждане на административните райони Кианти и Тоскана.
 
От Флоренция туристите се отправят към столицата на модата Милано, но по пътя ще минат през град Маранело, където е заводът на Ferrari, и ще посетят музея на компанията. Последните две нощувки ще бъдат в миланския Carlton Hotel Baglioni.
Галерия Glamour and Ferrari Tour
Автомобилен тур от Baglioni Hotels
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg