Автор: admin
Публикувано на: 24.02.2010 13:09:30

Рейтинг:

Азиатски
Почивките в повечето азиатски дестинации се помнят за цял живот, поради спецификата на местното гостоприемство и предлаганите услуги. За съжаление обаче, тези страни са доста далеч, а в някои от тях сигурността не е на достатъчно добро ниво, което е причина много туристи да не избират пътешествия до там.

Ако искате да се потопите в азиатска атмосфера, но не ви се пътува много, то може да се спрете на луксозния хотел Asia Gardens & Thai Spa, намиращ се във Валенсия (Испания), в който всичко е съобразено с традициите и обичаите на азиатците.

Всяка една част от хотела е проектирана и изградена, така че да е напълно в духа на тези на остров Бали например. Стаите са декорирани в колониален стил, с тъмни дървени мебели и дребни азиатски предмети.

В двора на хотела има буйни тропически градини, езера и реки, както и множество дървени мостчета. Покрай басейните може да се насладите на тропически коктейли, а в ресторантите да опитате както пикантна тайванска кухня и ориенталски ястия, така и испански и европейски гастрономически специалитети.

Хотелът разполага също с първокласен SPA център, в който гостите могат да релаксират с разнообразни тайвански възстановителни процедури и масажи. По този начин те имат възможност да се насладят на една истинска азиатска почивка в Европа.
Читателски коментари

Анонимен 2010-02-24 17:56:21 0 отговори

Анонимен

Ама какви басейни само. Хайде идвай лято, че ми писна от тази зима.

Милен - http://www.villaroka.com 2010-02-24 13:54:22 0 отговори

Милен - http://www.villaroka.com

Дааа хотелчето е супер. Тукмо му гледах рецензиите в Трип адвайзор. Освен модерният интериор изглежда, че и обслужването му е наред :). Предполагам, че и цените му съответстват

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg