Автор: vladi
Публикувано на: 18.01.2011 13:52:28

Рейтинг:

Безплатен

Шотландският производител на уиски Glenfiddich Distillery е решил да популяризира още повече марката си по един много интересен начин. Компанията е организирала напълно безплатен уиски тур за желаещите да се запознаят с нейната история и разбира се да направят дегустации.

Турът включва кратък уводен филм, обиколка на фабриката, запознаване с местата за производство и дегустация на три различни вида уиски, които са 12, 15 и 18-годишни. Всичко това е с продължителност 1 час.

Срещу сумата от 10 британски лири пък можете да удължите тура с още половин час, през който да посетите избата Glenfiddich's Solera, където да опитате други четири вида уиски. В завода също така има ресторант и магазин за сувенири.

За по-заможните почитатели на уискито, за които не е проблем да платят 50 лири, се предлага турът Pioneer. Той е с продължителност цели 12 часа, като по време на него ще се срещнете със специалисти, които ще ви запознаят с целия процес по производство на уиски.

Компанията Glenfiddich Distillery е основана през 1886г. от Уилям Грант и семейството му в град Дъфтаун (Шотландия), като и в момента продължава да е собственост на неговите наследници.

Галерия Glenfiddich Distillery
Безплатен уиски тур в Шотландия
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg