Автор: admin
Публикувано на: 05.08.2009 14:41:08

Рейтинг:

Безплатни
Правителството на Нова Зеландия прибегна до много агресивна рекламна кампания, наречена „Great Kiwi Invite”. Тя ще е с продължителност 4 седмици, като през това време ще се върти по местните телевизионни канали и ще призовава населението да изпраща покани на свои приятели от цял свят през сайта thegreatkiwiinvite.co.nz.

Целта на кампанията е да се повиши потока от туристи в Нова Зеландия, като очакванията са тя да има голям ефект, тъй като преобладаваща част от местното население има приятели или роднини в чужбина. Освен това, всеки човек, приел поканата ще участва в томбола за 15 безплатни самолетни полета до Нова Зеландия с авиокомпанията Air New Zealand.

По данни на туристическата агенция на Нова Зеландия, за първите 6 месеца на тази година 756 089 души от общо 2,4 милиона посетители на страната са дошли, за да се видят с близки и приятели, което е увеличение с 3.6% в сравнение с предходната година.

Асоциацията на хотелиерите в Нова Зеландия обаче е настроена скептично към кампанията, тъй като преобладаващата част от тези туристи отсядат именно при своите роднини и приятели, поради което хотелите няма да имат никаква полза от акцията.
Галерия Great Kiwi Invite
Безплатни полети до Нова Зеландия
Читателски коментари

Анонимен 2010-05-31 10:54:24 0 отговори

Анонимен

imam priateli v HZ i iskam da gi posetia

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg