Автор: admin
Публикувано на: 06.11.2009 10:17:15

Рейтинг:

До
easyJet, четвъртата по големина европейска авиокомпания, обявява своята нова промоция с до 30 % намаление на цените на самолетните билети за цялата мрежа от дестинации на компанията. Общо над 11 милиона места в цяла Европа ще се предлагат с отстъпка в периода на промоцията, от които 30 000 места са предвидени за България.

Промоцията за закупуване на билети влиза в сила от петък, 6-ти ноември, и ще продължи до вторник, 10-ти ноември. Периодът, в който могат да се използват закупените промоционални билети е 4-ти януари - 30 март 2010г. Всички намалени цени на билети се прилагат автоматично в системата на онлайн покупка (на www.easyjet.com ) и ще бъдат валидни за всяко самолетно място, всеки полет и във всеки ден от периода на промоцията. 

Авиокомпания easyJet ще предложи на своите български клиенти 30 000 места с намалени цени за полетите, оперирани от София до Лондон, Мадрид, Милано, Манчестър.

„Ние сме щастливи да предложим на нашите клиенти възможност да посетят някои от най-забележителните европейски градове на още по-атрактивни цени”, коментира Питър Воец, маркетинг мениджър на easyJet за Швейцария, Австрия и Източна Европа.
Галерия easyJet
До 30% намаление на самолетни билети от easyJet
Читателски коментари

Tricks - evtini-samoletni-bileti.blogspot.com 2010-02-17 17:58:51 0 отговори

Tricks - evtini-samoletni-bileti.blogspot.com

easyjet , easyhotel , сега чакаме easycar ахах. Иначе нека си има нискотарифни услуги . Доволен съм !

Traveller - http://www.centransit.bg/ 2010-01-25 17:03:21 0 отговори

Traveller - http://www.centransit.bg/

easyJet си остава авиокомпанията с едни от възможно най-евтините самолетни билети. Естествено като при всяка Low Cost , компания трябва да си имаме в предвид , че имат най-различни такси. Така , че цената не винаги е като същата обявена в сайта. За да не се случва така , най-добре си купете билет от някоя туристическа агенция .

minavasht - http://www.easyhotel.com 2009-11-09 15:33:50 0 отговори

minavasht - http://www.easyhotel.com

easyHotel.com също стъпиха в гр.София. На 12 януари 2010 се открива нов нискотарифен хотел - easyHotel Sofia - 9 етажа, 57 двойни стаи (1 - за хора с увреждания). При по-ранна резервация - по-ниски цени. Резервации се правят сега. Има промоция - 10 Евро/двойна стая (от 12 до 31 януари 2010). След това цените ще бъдат между 19 и 34 Евро/двойна стая в зависимост от датата за резервация. Резервации - онлайн (с кредитна или дебитна карта. http://www.easyhotel.com ; enquiries@sofia.easyhotel.com

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg