Автор: admin
Публикувано на: 27.07.2009 11:44:27

Рейтинг:

До

След дълга реконструкция, най-високият хотел в Канада най-накрая отвори врати и промени завинаги силуета на Ниагарския водопад. Стаите на така наречения Hilton Hotel & Suites Niagara Falls – Fallsview определено могат да се похвалят с една от най-зашеметяващите гледки в цял свят.

Трансформацията на хотела, за да се превърне в най-високият в Канада, започна през януари 2007-ма година. Сега той има над 1 000 стаи и апартаменти, между които два зрелищни президентски апартамента, заемащи целия 52-ри етаж на сградата.

Hilton Hotel & Suites Niagara Falls – Fallsview вече разполага с казино и бразилски стекхаус, винобар и ресторант от италианската верига Romano's Macaroni Grill. От прозорците на всички заведения посетителите могат да се наслаждават на величествения Ниагарски водопад.

Хотелът предлага така наречените голф пакети Stay and Play, с които цели да привлече заможни клиенти, желаещи да се отседнат в луксозни апартаменти с изглед към Ниагарския водопад, да се хранят в първокласни ресторанти и да играят любимия си спорт на някое от шестте голф игрища, отговарящи на най-високите стандарти.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg