Автор: admin
Публикувано на: 16.07.2010 14:09:58

Рейтинг:

Две
Ако до скоро повечето хотели по света се състезаваха да излизат с все по-изгодни предложения, за да могат да се справят с кризата, а някои дори продължават да го правят, то други явно не са засегнати от нея и разчитат на изключително скъпи услуги.

Така например, хотел Breidenbacher Hof от веригата Capella, намиращ се в немския град Дюселдорф, на булевард Königsallee, вече предлага на своите клиенти една незабравима почивка срещу „скромната” сума от 1 млн. евро.

Ако цената ви се струва доста солена, то като разберете, че е за двудневен престой вероятно ще ви прилошее. За успокоение обаче ще ви информираме, че клиентите ще получат и няколко подаръка, сред които бутилка изключително рядко шампанско Roederer Cristal и 5,32-каратов диамант от Tiffany&Co.

За гостите е предвидено и провеждане на класически концерт в стаите им, а в бутиковия SPA център Schnitzler Beauty Lounge ще бъде създаден за тях уникален аромат, който ще им бъде подарен и опакован в специален флакон.

В ресторанта Brasserie-1806 пък ги очаква богато меню, като за тях ще се грижи лично главният готвач на заведението Майкъл Райнхард. Той ще приготвя ястия с хайвер и трюфели, а храната ще се сервира с редки сортове шампанско и вино, които е почти невъзможно да бъдат намерени.

Изненадите за клиентите, решили да прежалят 1 млн. евро обаче не спират дотук. През въпросните два дни на тяхно разположение ще са суперлуксозна лимузина Maybach и частен самолет, с който могат да отидат до всеки един европейски град.
Галерия Breidenbacher Hof
Читателски коментари

Игри - game.bgstuff.net 2010-07-29 16:10:54 0 отговори

Игри - game.bgstuff.net

Не са лоши цените, а явно не се и оплакват от липса на клиенти

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg