Автор: desci
Публикувано на: 15.04.2011 15:14:16

Рейтинг:

EIBTM

Организаторите на едно от най-големите изложения за конферентен и инсентив туризъм в света EIBTM, провеждащо се ежегодно в Барселона в края на годината, не искат да чакат до месец ноември, за да напомнят за себе си. Верни на съвременните тенденции в бранша и използвайки постиженията на високите технологии, те са подготвили 13 семинара на ключови тематики от туристическия сектор, до които ще имат безплатен достъп всички, които са изпуснали изданието на туристическото изложение за 2010-та или пък не са имали време да посетят някой от семинарите, съпътстващи събитието.


Семинарите ще бъде възможно да се проследят през следващите три седмици онлайн чрез EIBTM TV. Те ще бъдат от полза и на всички, които стягат куфари за EIBTM 2011 в края на годината.


Първият от семинарите ще бъде с фокус върху изследванията на пазара в сектора конферентни мероприятия и инсентив пътувания. Други семинари ще бъдат посветени на представянето на САЩ като атрактивна дестинация за бизнес мероприятия, върху процеса на професионално обучение, мотивация и други. Целта на организаторите е да превърнат EIBTM в събитие, което не е затворено в рамките на туристическото изложение и да предоставят различни бизнес възможности на участниците в него.


Част от семинарите са на испански език и се отнасят до местни събития в Испания. Те са с акцент върху използването на високите технологии за достигане на по-добри резултати, както и идеи за креативност при организирането на мероприятия и креативен кетъринг.


Според Грейм Барнет, изпълнителен директор на EIBTM, онлайн телевизията на EIBTM позволява на професионалистите от туристическия бранш да повишават своите професионални умения в една нетрадиционна обстановка – когато и където решат самите те. От своя страна това допринася за предлагането на по-висок клас услуги в туристическия бранш – в сектора, свързан с конферентните мероприятия и инсентив пътувания. Именно това е мотивирало организаторите да предоставят безплатен достъп до семинарите.


Следващото издание на EIBTM ще се проведе от 29 ноември до 2 декември 2011г. в Барселона.


За да видите семинарите посетете интернет страницата на изложението: eibtm.com.


Снимка: eibtm.com

Галерия EIBTM
EIBTM залага на новите технологии в туристическия сектор
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg