Автор: admin
Публикувано на: 04.12.2009 13:09:51

Рейтинг:

Four

През 2011 година, веригата Four Seasons ще открие своя първи хотел в Русия. Той ще се намира в Санкт Петербург, а общата инвестиция в него ще възлиза на 200млн. евро, 60 млн. от които ще бъдат използвани за обзавеждането му.

Хотелът ще се намира на Исакиевски площад и ще се помещава в имението Лобанов-Ростовски, известно също като „Къщата на лъвовете”. През 2004г. е започнала пълна реставрация на сградата, която вече е почти завършена.

Според генералния директор на компанията Тристар Инвестмент Холдингс, реализираща проекта, той е много близо до финалната фаза. Неговите очаквания са до края на 2010-та всичко да бъде завършено, но ще са им необходими още няколко месеца за изпипване на детайлите.

Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg е проектирано да разполага със 183 стаи, с обща площ 26 500кв.м. В това число влизат 132 стандартни стаи, 18 с двойни легла, 16 апартамента, 3 луксозни апартамента, 6 апартамента с две спални и един „президентски”, чиято площ е 250кв.м.

В хотела ще има също 7 конферентни зали, модерен SPA център, простиращ се на площ от 1 200кв.м., ресторант за 107 души, предлагащ първокласна италианска кухня, кафе-ресторант „Зимна градина” с 96 места, ориенталски ресторант с 50 места и бар с 67 места.

Веригата Four Seasons планира откриване на втори хотел в Русия, който ще бъде разположен в Москва, но от компанията все още не разкриват кога той ще отвори врати и в коя част на руската столица ще се намира.

Забележка: Снимките са на Four Seasons Hotel George V в Париж

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg