Автор: desci
Публикувано на: 23.03.2011 11:37:08

Рейтинг:

Хотел

Чешката столица отдавна е предпочитано място от хората, обичащи изкуството и красотата. Всяка година Прага се посещава от стотици хиляди туристи от цял свят, които отсядат в многобройни хотели от всякакъв вид и клас. А Прага има с какво да се похвали, когато става въпрос за хотели – десетки са висококатегорийните предложения, като някои от тях са истински шедьоври на архитектурата и дизайна.

 

Един от хотелите, попадащ в графа „много специални предложения” е хотел Le Palais, който верен на името си, наистина прилича на дворец. Хотелът се намира в близост до Стария град и отстои на 18 км. от международното летище на Прага. Той е признат за един от най-луксозните хотели в града. През 2005г. Le Palais е избран за най-добър хотел в света от The Leading Hotels of the World, а в класациите на Tripadvisor заема от години позиция в Top 15 hotels.

 

Екстрите, които хотелът предлага, са много, като между тях са безплатно ползване на фитнес, сауна, парна баня и др., безплатен минибар и сервиране на кафе и чай в стаите. Хотелът разполага с библиотека, която работи 24 часа в денонощието. Стаите са изключително просторни и всяка една впечатлява с уникален дизайн. В някои от стаите има оригинални фрески от известния чешки художник Лудек Маролд, датиращи от 19 век, тераса и камина. Във всички стаи баните са облицовани с мрамор и имат подово отопление.

 

В хотела има ресторант - Le Papillon, лятна градина и лоби бар. Ресторантът предлага специалитети от различни краища на света, придружени с изискана селекция от вина и се гордее с пресните продукти, които използва за приготвянето на храната, идващи буквално от цял свят. И за да направи престоя на своите гости още по-удобен и незабравим, СПА центърът PURE SPA се е погрижил нищо да не липсва от списъка на съвременните релаксиращи процедури и услуги.

Галерия Le Palais, Прага
Хотел Le Palais в Прага
Хотел Le Palais в Прага
Хотел Le Palais в Прага
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg