Автор: desci
Публикувано на: 26.03.2011 00:05:56

Рейтинг:

Хотел

На минута разстояние от Пиаца Сан Марко и основните атракции на Венеция, в бившата мелница за брашно и хамбар е издигнал снага новият луксозен хотел Molino Stucky Hilton. Венециански тъкани, мраморни бани, изящен дизайн и перфектно обслужване – това са характеристиките на хотела, създаден да задоволи и най-малкия каприз на гостите си. Стаите в този хотел започват от 30 кв.м. и предлагат панорамна гледка към каналите от огромните си прозорци. Те са оборудвани с много удобства, между които 32" плазмен телевизор и сейф с размери, позволяващи да се ползва за лаптоп.

 

Molino Stucky Hilton разполага с шест заведения за хранене. Ресторант Aromi е специализиран в средиземноморската кухня и е подходящ за романтични срещи. Той се състои от вътрешно помещение за хранене и панорамна тераса, където клиентите на хотела биха могли, необезпокоявани от никого, да се наслаждават на прелестите на прекрасната Венеция, докато обядват или вечерят. Продуктите, използвани в ресторанта са съобразени с всички изисквания на италианската гастрономична традиция. Свежите сезонни продукти, използвани за приготвяне на ястията от главния готвач Диего Магро, допринасят за поддържането на имиджа на ресторанта като един от най-добрите във Венеция.

 

Ресторант Il Molino е уютно и непретенциозно място и се намира в самия център на хотела. Той се състои от две части и е подходящ за частни партита. Rialto Bar & Lounge е мястото за коктейли, следобедно кафе и неангажиращо хапване. Интериорът на заведението е зашеметяващ и пресъздава мелницата от едно време. През лятото пък питиетата се сервират на терасата с изглед към Giudecca Canal. През летния сезон в ресторанта има музика на живо. The Sky Lunch Pool е сезонен ресторант, идеален избор за хората, които предпочитат да се хранят на открито. И не на последно място е Skyline Rooftop Bar, от който има прекрасна видимост към града.

 

Луксозен хотел като Molino Stucky Hilton не би могъл да мине без СПА център. Хотелът разполага с фитнес и уелнес център, и басеин на покрива. Масажи и лечебни процедури, както и обслужване по стаите са част от предлаганите специализирани услуги. И за да се чувстват клиентите на хотела напълно освободени от грижи, в уелнес и фитнес центъра не се допускат деца под 16 години, а младежи между 16 и 18 могат да го посещават с родителите си. Уелнес центърът има площ от около 600 кв.м., сауна, турска баня, хидро масаж, зона за релакс и кабинки за лечебни процедури и масажи.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg