Автор: admin
Публикувано на: 06.10.2010 13:36:46

Рейтинг:

Хотел
В началото на месеца в Дубай отвори врати хотел Ibn Battuta Gate, който е част от веригата Movenpick Hotels&Resorts. Интересното при него е огромният портал в централната му част, през който минава обществен път, както и фактът, че е наречен на популярния марокански учен и пътешественик Ибн Батута.

Ibn Battuta Gate е изграден в марокански стил и разполага с 396 стаи и 156 луксозни апартамента, обзаведени в традиционни стилове от Африка, Азия, Близкия Изток и Южна Европа, части на света, които са били посетени от Ибн Батута по време на неговите пътешествия през XIV век.

Хотелът ще е атрактивен както за всички шопинг маниаци и фенове на плажовете, така и бизнес туристите. За последните са предвидени три етажа с отделна регистратура и уютни стаи.

В Ibn Battuta Gate абсолютно всичко е свързано с Ибн Батута, тъй като и ястията, предлагани в заведенията за хранене отново са от страни, в които е бил мароканецът. На разположение на гостите са италиански, азиатски, индийски и китайски ресторанти, както и сладкарница, в която винаги има прясно изпечени сладкиши.

По случай откриването на хотела, към всяка резервация за два дни, направена в периода 1 октомври – 15 декември, ще получите бонус още една нощувка. Освен това, всички гости на Ibn Battuta Gate ще ползват безплатно плажа Oceana Beach Club, намиращ се на остров Palm Jumeirah, до октомври 2011г.
Галерия Ibn Battuta Gate
Хотел в Дубай посветен на Ибн Батута
Читателски коментари

antonio 2010-10-15 20:14:09 0 отговори

antonio

ами естествено ще се издържат от туризъм , като им свърши нефта

Анонимен 2010-10-11 19:11:34 0 отговори

Анонимен

Да ги питам тези какво ще правят като им свърши нефта.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg