Автор: desci
Публикувано на: 12.04.2011 18:18:48

Рейтинг:

Хотелска

Хотелската верига Conrad Hotels & Resorts, която е част от Hilton, обяви че предвижда откриването на 13 нови хотела през следващите няколко години. Само за идните 14 месеца ще бъдат представени новите хотели на веригата в Тайланд, Португалия, САЩ и ОАЕ. Останалите хотели ще бъдат завършени до 2015г.

 

В момента Conrad Hotels & Resorts притежават хотели на остров Бали, Малдивите, Токио, Хонг Конг, Брюксел, Маями, Истанбул и други точки на земното кълбо. Общият брой на обектите към днешна дата е 15. Следващите в списъка хотели се очаква да бъдат на остров Самуи, в Алгарве (Португалия), Ню Йорк и в Дубай.

 

Хотелът в Алгарве ще бъде първият, който хотелската верига отваря в Португалия. Събитието е планувано за месец юли 2011г. Хотел Conrad Algarve Palacio Da Quinta, разположен на крайбрежието Алгарве разполага с 158 стаи, 2 ресторанта, СПА център, фитнес клуб и 2 басеина.

 

Хотелите в Ню Йорк и в Дубай ще бъдат представени в края на 2011г. Conrad New York ще предлага на гостите си настаняване в 463 стаи и около 1300 кв.м. конферентна площ. Дубайският хотел пък е с 559 стаи, 3 ресторанта, 3 бара и зали за конферентни мероприятия.

 

Снимка: hotelchatter.com

Галерия Хотели Conrad
Хотелска верига Conrad открива 13 нови обекта
Тагове: Conrad, хотели
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg