Автор: admin
Публикувано на: 21.12.2009 12:20:30

Рейтинг:

Имение

Бившето имение на Джани Версаче в Маями, пред което дизайнерът беше убит, е превърнато в бутиков хотел. Сградата е строена през 30-те години на миналия век и се намира в самото сърце на града.

Джани Версаче купува имота през 1992г. и го оформя в типичния за него стил, като добавя и средиземноморски мотиви. За декорацията на имението, дизайнерът е използвал италиански мрамор, мозайки и тъкани, като всичко е запазено в този вид и до днес.

Хотелът разполага с десет апартамента, които са истински произведения на изкуството. Версаче е подхождал индивидуално към оформлението на всеки един от тях, а сега те са оборудвани и със сателитна телевизия, безжичен интернет и озвучителна система Bose.

Casa Casuarina, както е наречен хотелът, разполага с първокласен ресторант, в който блюдата се поднасят върху солен блок от Хималаите, на възраст около 250млн. години. На откритата тераса има Tiffany Bar, с изглед към басейна, чиято мозайка е по дизайн на Версаче.

След трагичната смърт на Джани Версаче през 1997г., имението е наследено от неговата фамилия, продала го през 2000г. на Питър Лофтин, който е негов собственик и до днес.

Галерия Хотел Casa Casuarina
Имение на Версаче превърнато в бутиков хотел
Имение на Версаче превърнато в бутиков хотел
Имение на Версаче превърнато в бутиков хотел
Имение на Версаче превърнато в бутиков хотел
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg