Автор: admin
Публикувано на: 07.09.2010 15:31:39

Рейтинг:

Кипър
Тъй като според експерти небето над Кипър е с повишена концентрация на аномални явления, местните власти са решили да развиват нов вид туризъм, насочен към „Ловците на НЛО”, които искат да заснемат с фотоапарат или видеокамера необичайните явления.

Броят на сигналите от граждани за НЛО в Кипър се увеличава през летните месеци. Последният случай е от началото на август, когато около 15 жители на Протарас, Дериниа, Агиа Напа и Вороклини са съобщили за бавнодвижещ се оранжев обект в небето.

В началото на лятото пък е имало сведения за неидентифицирани летящи обекти с овална форма над Ларнака, които ускоряват изключително бързо. По-късно беше съобщено за летящ обект във формата на комета над Ксилофаго. Освен това, хора твърдят, че са виждали НЛО с ярко бели цветове и триъгълни форми.

И докато светът все още спори дали има или не живот извън Земята, в Кипър се решили да използват момента с множеството случай на НЛО в страната, за да привлекат „Ловците на НЛО”.

Любопитното е, че още при загатването за подобен род турове, е бил проявен интерес към тях от всички краища на света. Освен това, Кипър не е първата страна с подобна идея. В Мексико направиха това още през 1947г., а в последствие Чили и Шотландия също инвестираха в развитие на така наречените „зони за проследяване на НЛО”.

Снимка: flickr
Галерия НЛО
Кипър е чудесно място за наблюдение на НЛО
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg