Автор: desci
Публикувано на: 28.03.2011 21:52:30

Рейтинг:

Коя

Според направено наскоро проучване, английската авиокомпания Jet2 е най-закъсняващата в Обединеното кралство. Средното закъснение на самолет на авиокомпанията, излитащ или приземяващ се на английска земя е повече от 35 минути. И това не е всичко – при 15% от полетите закъснението е повече от един час.

 

Анализът на повече от 35 авиокомпании, направен от сайта Flightontime.com и използващ официалната статистика на гражданската авиация разкрива още, че Bmi Regional е авиокомпанията, която най-много се придържа към графика си. Средното закъснение на нейните самолети е 7.1 минути, а 89.7% от полетите й пристигат или излитат с разлика от 15 минути в разписанието.

 

Регионалната авиокомпания си заслужи приза за най-точна авиокомпания през последните 7 години. На втора позиция са City Jet и белгийската авиокомпания VLM.

 

В проучването на Flightontime.com, British Airways остава на 20-та позиция със средно закъснение на полетите си от над 15 минути и с 15 минутно отклонение от графика на 3/4 от пристигащите или заминаващите полети. На 25-та позиция е Bmibaby, а нискотарифната easyJet е 31-ва. На 33-та и 34-та позиция остават съответно Virgin Atlantic и Monarch.

 

Най-добрите нискотарифни авиокомпании според същата класация са Flybe и Ryanair, съответно на 13-та и 15-та позиция.

Галерия Самолет Jet 2
Коя е най-закъсняващата авиокомпания в Обединеното кралство?
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg