Автор: admin
Публикувано на: 20.09.2010 11:09:15

Рейтинг:

Криминален
В немския град Хилесхайм отвори врати един от най-нестандартните хотели в света, чийто интериор е вдъхновен от романи и филми, превърнали се в истинска класика в световната литература и кино.

Така нареченият Krimihotel разполага с 10 стаи, чието оформление пасва изключително точно на описанието на местопрестъпления от книгите на Агата Кристи, Артър Конан Дойл и Иън Флеминг.

Освен това, хотелът е пълен с портрети на писателите и предмети, използвани от техните герои. Така например, в стаята „Джеймс Бонд” до леглото има статуя на красиво златно момиче.

От управата на хотела са предвидили и някои изненади за гостите. Ако вземем отново за пример стаята „Джеймс Бонд”, в нея при включване на телевизора се чува прословутата реплика на Агент 007 „Името ми е Бонд, Джеймс Бонд”.

През уикендите пък на гостите се предлагат тематични развлечения, като участие в търсене на улики за разрешаване на престъпление. Цената за участие в такава програма, заедно с настаняването е 425 евро на човек.

За да превърнат Krimihotel в истински рай за любителите на криминални роман и филми, инвеститорите са вложили сумата от 200 000 евро, като хотелът се помещава в над 100-годишна сграда.
Галерия Krimihotel
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg