Автор: admin
Публикувано на: 20.11.2009 10:51:55

Рейтинг:

Лайнерът
Круизният кораб MSC Splendida, който е собственост на компанията MSC Cruises, беше пуснат в експлоатация през юли тази година. Още от самото начало той предлага неповторим лукс, но явно неговите собственици са на мнение, че има още какво да се желае.

Корабът е определян от много специалисти за най-красивият в света, а след като върху 72-те му стъпала в централното фоайе бяха инкрустирани кристали Swarovski на стойност 2.8 млн. долара, техният брой със сигурност значително се е увеличил.

В момента MSC Splendida е най-луксозният и голям лайнер на MSC Cruises. Неговата дължина е 333 метра, а теглото му цели 138 000 тона. Корабът има 1 637 стаи, разположени на 13 нива, в които има място за 3 274 пасажери.

Когато хората се отправят на круиз с MSC Splendida, те не могат да усетят липсата на нито едно удобство на големите градове. Тук има буквално всичко, като се започне от 5-те плувни басейна (единият с плъзгащ се стъклен купол), СПА и фитенс центровете, разнообразните заведения и се стигне до 4D киносалона, F1 симулаторите, художествената галерия и множеството бутици.

Научете подробности и за MSC Fantasia, който до появата на MSC Splendida беше най-големият кораб на компанията MSC Cruises.
Галерия MSC Splendida
Читателски коментари

Ani 2010-11-23 17:09:15 0 отговори

Ani

какво да очакваш от един нещастен барман-все пак те не могат дори да се разходят в кораба, камо ли да слязат на пристанище

Живко Йорданов 2010-02-12 09:43:48 0 отговори

Живко Йорданов

Не съм анонимен!!! Горния коментар е от мен Живко,бивш барман от въпросните компании!!!

Анонимен 2010-02-12 09:42:17 0 отговори

Анонимен

Пълен въздух е този кораб,открили Америка. Grand Princess е 12 годишен кораб и е много по лускозен от този.Само сравнете Атриумите и ще ме разберете.Princess Cruises предлагат много по-добро обслужване и грижа за клиента!Казвам го защото съм работил и в двете компании.MSC не може да достигне класата на американските компании.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg