Автор: admin
Публикувано на: 15.10.2010 11:33:49

Рейтинг:

Легендарният
Imperial в Токио е първият успешен луксозен хотел, открит в края на периода на японската изолация. Той отваря врати на 3-ти ноември през далечната 1890-та, а тази година ще чества своята 120-годишнина.

По случай юбилея, управата на хотела е организирала редица мероприятия, сред които необичайни музикални и танцови представления, в изпълнение на майко и гейши от Токио и Киото, които ще се състоят в залата Peacock Room.

Освен това, от 28 октомври до 3 ноември в ресторант Les Saisons ще се проведе гастрономически фестивал, организиран съвместно с парижкия хотел Ritz. Гостите ще могат да вкусят от ястията на популярния ресторант L'Espadon и неговия главен готвач Мишел Рот.

Строителството на Imperial е продължило цели 8 години, като целта е била да се създаде хотел, който да представя Япония пред света след изолацията. Отначало комплексът се е различавал значително от съвременния му вариант, но е разполагал с иновативна за времето си структура, доказала здравината си по време на силното земетресение през 1923г.
Галерия Hotel Imperial Tokyo
Легендарният Imperial Hotel Tokyo навършва 120 години
Легендарният Imperial Hotel Tokyo навършва 120 години
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg