Автор: admin
Публикувано на: 09.03.2010 12:50:21

Рейтинг:

Little
Ако сте от хората, които искат да прекарат почивката си на възможно най-отдалеченото и изолирано кътче на света, където няма и следа от мръсните градове и навалиците, то Little Kulala Lodge е идеалното място за вас.

Хотелът се намира по средата на пустиня Намиб и има 11 остъклени бунгала с климатици, от чиито прозорци се откриват уникални гледки към пейзажи, формирани без никаква човешка намеса. Всяка стая разполага с романтично балдахиново легло, отделни басейн и веранда, вътрешен душ и такъв на открито.

Основната сграда на Little Kulala Lodge на практика се слива със заобикалящата я природа, като в нея са поместени рецепция, ресторант, бар, библиотека, антична стая и винарска изба. Освен това, тя има веранда с голям навес, който предпазва от силното слънце през деня, а в непосредствена близост се намира основният басейн.

За построяването на хотела са използвани само естествени материали, като интериорното оформление създава усещане за вечност. Дизайнерите са заложили на платове от лен, памук и мохер, а масите и столовете са изработени от естествени камъни и дърво.

От Little Kulala Lodge организират много турове в околността, по време на които може да наблюдавате приказни пейзажи и диви животни. Най-интересният е сафари с балон с горещ въздух, тъй като отвисоко накъдето и да погледнете виждате само пустинята Намиб и нейния чар.
Галерия Little Kulala Lodge
Little Kulala Lodge – релакс сред пустoш
Little Kulala Lodge – релакс сред пустoш
Little Kulala Lodge – релакс сред пустoш
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg