Автор: admin
Публикувано на: 05.02.2009 15:52:55

Рейтинг:

Луксозният

MSC Fantasia е най-големият круизен кораб, собственост на европейска компания. Той е 18-етажен, с дължина 333м., обща площ от 450 хил. кв.м. и капацитет за 3 959 пасажера.

На борда на кораба има площад с магазини, 6 ресторанта, предлагащи разнообразна кухня, множество барове и кафенета в различен стил, казино, бляскав театър с 1 650 места, интерактивно 4D кино, библиотека, спа център, мини Аква Парк, 5 басейна и 12 джакузита. MSC Fantasia разполага също с писта за бягане, с дължина 450м., тенис корт и мини голф.

Корабът предлага петзвезден лукс и отговаря на всички изисквания за зимни круизни пътешествия в Средиземноморието. На борда му има басейн с плъзгащ се покрив, където можете да плувате дори и в най-мразовитото време, и симулатор на Формула 1, на който да изпитате своите умения и да почувствате тръпката на високите скорости.

MSC Fantasia е първия кораб с ексклузивна VIP зона, състояща от 99 луксозни апартаменти, разполагащи със собствена рецепция, бар, басейн, солариум и джакузита. В тази зона пасажерите могат да се възползват от услугите на частен иконом, който да се грижи за целият им престой.

Най-новият кораб на круизната компания MSC (Fantasia) отплава на първото си пътешествие на 18 декември 2008г., от пристанището в Неапол.

Снимки: mscfantasia.com и telegraph.co.uk

Галерия MSC Fantasia
Читателски коментари

Анонимен 2009-09-27 22:02:17 0 отговори

Анонимен

no comment...

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg