Автор: desci
Публикувано на: 11.03.2011 10:36:16

Рейтинг:

Meeting

Годишните туристически изложения, които си струва да се посетят, са не повече от десетина, но измежду тях има няколко, посещенията на които са истинско приключение. Едно от тях е изложението за луксозен туризъм – Meeting Luxury, което тази година ще се проведе от 31 март до 2 април в Лугано, Швейцария.

Както подсказва самото му име, това изложение е посветено изцяло на луксозния сектор в туризма и е единствено по рода си в Европа. Само за две поредни години Meeting Luxury успя да се докаже като успешен формат, регистрирайки повече от 220 изложители изцяло специализирани в луксозните туристически услуги. Статистиката се допълва от над 500 купувачи в луксозния сектор от цял свят и над 800 посетители от общо 60 държави.

Верни на мотото си – "Лукс в туризма", от Meeting Luxury се грижат за дизайнерската визия и перфектната организация на събитието. А изложителите предлагат всичко, което може да се очаква: настаняване в хотели с 5 и повече звезди, както и настаняване в замъци, вили и други специални места. Без значение дали става на въпрос за сухопътен, воден или въздушен транспорт, общата дума в случая е отново лукс. Възможностите са големи от лимузини, круизи и чартъри с яхти до луксозни влакове.

На изложението се предлагат спа и уелнес услуги от най-висок клас, както и всичко, свързано с голфа, за което можете да се сетите. Освен традиционните дестинации, се предлагат и такива, където можете да се впуснете в сафари, арктическо приключение или луксозна ски ваканция. Изложението, на което мечтите се сбъдват, или Meeting Luxury, ще бъде там – в Лугано, след по-малко от месец.

Снимки: www.meetingluxury.com

Meeting Luxury, Лугано
Meeting Luxury, Лугано
Meeting Luxury, Лугано
Meeting Luxury, Лугано
Meeting Luxury, Лугано
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg