Автор: vladi
Публикувано на: 16.02.2011 11:46:14

Рейтинг:

Най-добрите

Сайтът TripAdvisor публикува ежегодната си класация за най-добрите хотели в света, която през 2011-та се оглавява от Golden Well, намиращ се в чешката столица Прага. Той разполага със 17 стаи, предлага първокласно обслужване и е разположен в непосредствена близост до най-големите забележителности на града - Пражкия замък, Карловия мост, Кралската градина и Стария градски площад.

На второ място е поставен хотел Anastasis Apartments в Имеровили (Гърция), който е идеално място за влюбени двойки и често е предпочитан за меден месец. Челната тройка се допълва от Riad Le Calife в мароканския град Фес, намиращ се в сърцето на старата част му част и помещаващ се в сграда от 1933г.

Класацията продължава с венецианския Al Ponte Antico Hotel, който се намира в един от най-тихите райони на историческия център на града и има собствен док на Канале Гранде. От него можете да се наслаждавате на красотата на Венеция, докато похапвате в ресторанта.

Пета, шеста и седма позиция са отредени съответно ма La Villa Marbella (Марбела, Испания), Hotel Prinsenhof Bruges (Брюж, Белгия) и The Tuscany (Провиденсиалес, Търкс и Кайкос), а челната десетка се допълва от Los Altos De Eros (Тимариндо, Коста Рика), Cocoa Island Resort (Малдивите) и Britania Hotel (Лисабон, Португалия).

В класацията на TripAdvisor са включени общо 25 хотела, като пълния списък може да видите тук.

Галерия Хотели 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg