Автор: admin
Публикувано на: 21.09.2010 10:02:59

Рейтинг:

Най-добрите
Едно от хубавите неща на класациите е, че всеки може да си направи своя за каквото си иска, особено ако е популярно списание. Така например, Conde Nast Traveller са решили да съставят свой списък с най-добрите хотели по света, разделени на няколко категории.

За най-добър хотел в категория „Европа, Мала Азия и Русия” е определен Splendido, намиращ се в средиземноморския италиански курорт Портофино, където отсядат най-известните световни знаменитости и богаташи.

Хотел Jalousie Plantation в островната държава Сейнт Лусия пък е определен за победител в категория „Америка и Кариби”, а намиращият се недалеч от Улуру хотел Sails in the Desert е първи в „Тихоокеански регион и Австралия”.

Oberoi Udaivilas в град Удайпур, който е една от гордостите на Индия, е поставен на първо място в категория „Азия и Индостан”, а хотел Jack's Camp в Ботсвана е лидер в „Близкия изток, Африка и островите от Индийския океан”.

В класацията има и няколко отделни специализирани категории, съобразени с местата, където се разпространява списанието Conde Nast Traveller. Така например за „Най-добър хотел за почивка във Великобритания” е определен лондонският Mandarin Oriental Hyde Park, а за „Най-добър бизнес хотел във Великобритания” - Dorchester, отново намиращ се в столицата на страната.
Галерия Хотел Splendido
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg