Автор: admin
Публикувано на: 14.12.2009 01:14:22

Рейтинг:

Най-добрите

Австралийски специалисти в областта на туризма са изготвили за своите клиенти списък със седемте най-добри хотела в света, където те могат да посрещнат Новата 2010-та година.

Списъкът изглежда по следния начин:

1. От хотел Porto Bay Rio Internacional на Копакабана (Рио де Жанейро) може да станете свидетели на невероятното новогодишно шоу, на фона на океана и прочутата статуя на Исус Христос.

2. Хотел Hard Rock в Лас Вегас Ви предлага възможност да се насладите на незабравима рок музика. В новогодишната нощ там ще се изявява световноизвестният певец и китарист, носител на Грами, Джон Майер.

3. Hyatt Regency Sanctuary Cove в австралийския град Гоулд Коуст е предвидил за своите гости незабравимо посрещане на Новата година в ресторант или в бара Verandah, а за децата на възраст от 4 до 12 годин ще бъдат организирани много игри и забавления.

4. В хотел Banyan Tree в Банкок може да посрещнете по един уникален начин 2010-та. Панорамният ресторант Vertigo Grill & Moon Bar, намиращ се на 61-вия етаж на сградата, е напълно открит.

5. Разположеният на река Вълтава, в чехската столица Прага, Mandarin Oriental Hotel привлича гостите с луксозна новогодишна вечеря, както и с възможността да излязат на Карловия мост, от където да се насладят на великолепните фойерверки.

6. Хотел Wrest Point, намиращ се в град Хобарт на остров Тасмания, е подготвил приятни изненади за любителите на вкусни вечери и казина, решили да посрещнат там новата година.

7. Всички гости на The Glass House в Единбург ще разполагат с възможно най-добрата гледка към града в новогодишната нощ. На покрива на хотела има градина, от която може да се наблюдава най-известното шотландско новогодишно шоу, наречено Seven Hills New Year’s Eve.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg