Автор: admin
Публикувано на: 13.04.2010 13:35:05

Рейтинг:

Най-добрите
В края на месец март в Брюксел се състоя церемонията по връчването на ежегодните награди за най-добрите летища в света – „Skytrax World Airport Awards”. За определяне на победителите в отделните категории, тази година са анкетирани пътници от над 100 държави.

За „Най-добро летище” е избрано Чанджи в Сингапур, което стана носител и на званията “Летище с най-богат избор на развлечения” и “Най-добро летище в Азия”. За най-много направени модернизации през годината пък беше отличено международното летище в Абу Даби.

В отделните категории на наградите Skytrax са отличени летища, реализирали значителни постижения в сферата на услугите. Най-добро за пазаруване е Хийтроу в Лондон, за хранене - международното летище в Хонконг, а за най-чисто е определено това в Цюрих.

Участниците в анкетата са оценявали и качеството на летищата, според обслужването на персонала. Най-добро в това отношение в Европа е летището в Копенхаген, в Азия е Инчън в Сеул, в Австралия и Океания е това в Окланд, а в Африка - в Кейптаун.

В класацията на Skytrax има още доста категории, като пълният списък с победителите, както и техните подгласници може да видите на адрес worldairportawards.com.
Най-добрите летища в света
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg