Автор: admin
Публикувано на: 26.02.2010 12:35:14

Рейтинг:

Най-добрият
SPA центърът Thermes Marins Bali Spa, намиращ се в хотел Ayana Resort & Spa Bali, на остров Бали, беше обявен за най-добрият в света от американското списание Conde Nast Traveller.

Разположен между живописни тропически градини, SPA центърът е единственият на френската марка Thermes Marins в Югоизточна Азия. На площ от 22 000 кв.м. има вили за настаняване, помещения за процедури, салони за красота и кътчета, където може да релаксирате на спокойствие.

Thermes Marins Bali Spa предлага също специални процедури, които се провеждат на океанска скала. Тук се намира и един от най-големите басейни Aquatonic с морска вода. Специалистите в центъра използват козметика на марките La Mer, Thermes Marins, Guinot и Decleor.

SPA менюто включва древни източни практики и модерни европейски методи, включително таласотерапия, масажи на лицето, процедури за отслабване и забавяне на стареенето, както и такива за косата и ноктите.

Поясняваме, че Ayana Resort & Spa е новото име на хотел Ritz-Carlton Bali Resort & Spa, който беше ребрандиран през пролетта на 2009-та. Също така, през изминалата година в океанските скали в близост до него беше открит нов бар и бяха ремонтирани банкетната зала и ресторантите Padi и Damar Terrace.
Галерия Thermes Marins Bali Spa
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg