Автор: desci
Публикувано на: 19.04.2011 11:06:53

Рейтинг:

Най-доброто

Бизнес салонът Finnair Lounge на хелзинкското летище е избран сред 600 други, номинирани от 40 000 пътници, за най-доброто място в света за чакане на полети. За първи път класацията печели зала за чакащи, намираща се в летище извън Северна Америка.


Бизнес салонът за чакащи Finnair Lounge има капацитет за 250 пътника. Той е оборудван с големи плазмени екрани, безплатен безжичен интернет, безжични устройства за зареждане на мобилни апарати и ноутбук. В салона има още шикозен бюфет и бар, удобни кресла и шест душ кабини.


Летището в Хелзинки разполага в допълнение и със СПА център - Finnair Spa & Saunas. Изисканата атмосфера се дължи и на дизайнерския интериор на летището, включващ мебели на известни финландски дизайнери, както и на лампите Swan на Ееро Арнио.


И макар да не можем да избегнем бремето на съвременния пътуващ човек, изглежда имаме някакъв избор, когато планираме полетите си. Добре е да знаем в този случай, че не е неизбежно да кръстосваме някое летище, умирайки от скука, ако алтернативна смяна на полетите ни предлага освежаващ престой в СПА център и приятна работна атмосфера, в която можем да убием времето, свършвайки нещо полезно.


Снимка: pinelife

Най-доброто място в света за чакане на самолет е Finnair Lounge на летище Вантаа в Хелзинки
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg