Автор: vladi
Публикувано на: 03.08.2011 15:35:23

Рейтинг:

Нов

Малдивските острови продължават да са абсолютен лидер сред луксозните дестинации, като тази позиция ще се затвърди още повече с новия курорт Ayada Maldives, който ще отвори врати през месец октомври.

Курортът ще се простира на площ от 150 декара на атола Гафу Далу, като ще разполага с 50 вили във водата и още 62 на плажа, от които се откриват приказни гледки към Индийския океан.

Освен със 112 вили, Ayada Maldives разполага със седем ресторанта, барове, кафенета и търговска зона с магазини. В самия център на комплекса пък е изграден огромен SPA център, простиращ се на 3 500кв.м.

Разположен сред кристално чистите води на лагуна, курортът е скрит в пищната зеленина на тропическия остров. Архитектурата и обзавеждането на всички сгради в него са съобразени с околните пейзажи и се сливат с природата.

Ayada Maldives предлага осем нива за настаняване, според финансовите възможности на туристите. Застроената площ на вилите варира от 103кв.м. при Beachfront Villa до 318кв.м. при Presidential Ocean Suite. Независимо на кой тип вила ще се спрете, тя ще разполага със собствен басейн, шезлонги, мултимедийна система с плосък екран, безжичен интернет и iPod свързаност.

Галерия Ayada Maldives
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg