Автор: rosibel
Публикувано на: 11.03.2011 14:14:39

Рейтинг:

От

Британската туристическа компания sunshine.co.uk реши да направи рейтинг на най-необичайните жалби на туристите. Съдейки по списъка, става ясно, че практически за туристите няма угодия. Експертите били поразени от някои шокиращи оплаквания. "Ако си мислите, че туристите са недоволни най-вече от лошата храна или липсата на шезлонги, силно грешите", казва представител на туристическата агенция.


Много клиенти изразили недоволството си от времето, тъй като било твърде горещо по време на почивката им. Куриозен е и сериозният упрек, че храната в хотела била "твърде вкусна".

Злостна критика отправил и турист, почиващ в испанския курорт Коста дел Сол. Според него, голям проблем е това, че за 5 паунда си напазарувал твърде много храна от магазина на хотела.
 

След почивката си на Майорка семейна двойка останала недоволна, защото на плажа имало много момичета по бикини, които "постоянно им се натрапвали в очите".
 

Друг турист се възмутил от "твърде удобното легло" в португалски хотел и това било причината да си прекара времето в спане.

Още една семейна двойка останала недоволна от "любовните въздишки зад стената", тъй като това "им оказало натиск да правят същото".

Снимка: Аlvaroarriagada.com

Галерия Edificio Costa del Sol
От какво са недоволни туристите?
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg