Автор: admin
Публикувано на: 03.08.2010 11:51:06

Рейтинг:

Първият
Властите на аржентинската провинция Мисионес съобщиха, че работят по проект за изграждане на седемзвезден хотел, който ще се намира в джунглата Ириапу, по поречието на река Игуаси.

Очаква се през септември или октомври да бъдат решени проблемите с парцела на комплекса и да започне фазата на строителство, като инвестицията в проекта се оценява на 60 млн. щатски долара.

Според директора на туризма на провинция Мисионес, още при проектирането на седемзвездния хотел са взети предвид съветите на еколози, за да се сведе до минимум влиянието, което ще окаже строителството върху околната среда.

Както вече споменахме, хотелът ще се намира по поречието на река Игуаси, в зона, наречена „600 хектара”. Тя беше създадена през 2006г., след сключване на тристранно споразумение между хотелските вериги Hilton, Hyatt, Radisson, Panamericano, Loi Suites и Tekoa, общността на индианците гуарани и управата на провинция Мисионес. Сред условията за строеж в тази зона са да се отделя максимално внимание на опазването на природата и зачитането на правата на местните хора.
Галерия Игуасу
Читателски коментари

Игри - game.bgstuff.net 2010-08-06 14:58:30 0 отговори

Игри - game.bgstuff.net

За хотела незнам, но гледката към водопада е страхотна.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg