Автор: admin
Публикувано на: 18.02.2010 12:46:54

Рейтинг:

Перуанският
Компанията Orient-Express Hotels Ltd. обяви, че е придобила хотела Rio Sagrado, който се явява пети в нейната перуанска колекция. Стойността на сделката е около 7 млн. щатски долара.

Хотел Rio Sagrado отвори врати през април 2009г. Той се намира в Свещената долина на инките, в близост до река Урубамба. Сградите на хотела са разположени терасовидно и са заобиколени с градини.

На разположение на гостите са 13 луксозни и 8 стандартни апартамента. Освен тях, по-заможните клиенти могат да наемат една от двете вили, които са с квадратури 220 и 330кв.м. Къщите са построени от естествен камък, евкалипт и кедър, а терасите и баните им са облечени с мрамор и оникс.

В Хотел Rio Sagrado има също луксозен ресторант, предлагащ голямо разнообразие от ястия и напитки, и спа център, в който може да се насладите на всевъзможни видове масажи.

Свещената долина на инките, намираща се в близост до древните градове Куско и Мачу Пикчу, е изключително популярна сред туристите. Те са привлечени от руините на крепостта Олантайтамбо, пазара Писак и селото Чинчеро, където според преданията на инките се е родила дъгата.
Галерия Hotel Rio Sagrado
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg