Автор: admin
Публикувано на: 27.04.2010 14:52:45

Рейтинг:

С наближаването на 2012г. все повече започва да се говори за „края на света” и нарастващата опасност от природни бедстия от сорта на огромни вълни цунами, заметресения, изригвания на вулкани, удар с метеорит и т.н. В същото време се създават и множество филми на тази тематика, а някои находчиви предприемачи са намерили интересен начин да привлекат клиенти.

Американската компания Vivos е решила да изгради луксозни бункери, в които да продава малки пространства на заможни хора, гарантирайки им, че ще преживеят всяко едно бедствие. Цената е 50 000 щатски долара за човек, половината сума за дете, а за домашни любимци е безплатно.

Слогънът на Vivos гласи „Бъдещето не може да се предвиди, но за него можем да се подготвим”, като в сайта на проекта са представени няколко възможности за настъпване на края на света, които са базирани на календара на Маите, Нострадамус и други предсказания.

Бункерите разполагат с всичко необходимо за водене на нормален живот, като вода, храна, дрехи, лекарства и комуникации, но за да получите място в него трябва не само да имате необходимите финанси, но и да сте полезни. Всеки един от желаещите ще бъде ангажиран да изпълнява някакви функции и да помага за възвръщането на живота на планетата Земя.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg