Автор: admin
Публикувано на: 10.03.2010 14:00:02

Рейтинг:

Приказна
Вероятно няма човек на света, който да не мечтае да живее като принцовете и принцесите от приказките, сред замъци, божествена природа и изтънчена красота, но всички знаем, че това не е напълно възможно в наши дни.

За щастие обаче съществуват места като германските Алпи, където има много замъци, които са превърнати в хотели. Един от тях е Schloss Elmau, по време на престоя си в който ще се почувствате като истински кралски особи.

Хотелът е еднакво атрактивен през всички сезони, като местоположението му позволява каране на ски и практикуване на други зимни спортове дори в началото на месец април.

На разположение на гостите са няколко първокласни ресторанта и луксозен SPA център, а всеки апартамент има собствена камина. Замъкът може да се похвали и с театрална зала, в която се изнасят представления и музикални концерти.

Както и сами може да видите от снимките, местността около Schloss Elmau наистина създава усещането, че се намирате в приказка, а от управата на хотела организират множество пешеходни преходи, разходки с коне и други релаксиращи дейности.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg