Автор: vladi
Публикувано на: 01.08.2011 08:23:34

Рейтинг:

Продава

За хората, които разполагат с излишни милиони и желаят да получат достъп до световноизвестни личности, се открива невероятна възможност, тъй като една от най-популярните вили на остров Бали е обявена за продан.

Така наречената Вила Истана е предпочитано място за почивка от много холивудски звезди, известни спортисти и мултимилионери, така че нейният бъдещ собственик ще има възможността да се запознае лично с тях.

Вилата е определена за третата най-добра на остров Бали, поради което се ползва с отлична репутация. Тя е разположена на хълм и се отличава с уникална архитектура, а много реномирани издания са я поставяли в челните десетки на свои класации.

Истана всъщност е една от първите луксозни вили, построени в Бали, като неин автор е френският архитект Фредо Тафен. Именно той за първи път решава да замени традиционната островна архитектура с модерна и да установи тази тенденция на Бали.

Бъдещият собственик на вилата трябва да предвиди обаче, че тя изисква доста солидна поддръжка, като за нея се грижи голям персонал, състоящ се от 4 иконома, 2 шофьора, 2 масажиста и много хора, занимаващи се с хигиената, озеленяването и охраната.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg