Автор: admin
Публикувано на: 02.09.2010 10:24:27

Рейтинг:

Ritz-Carlton
През първото тримесечие на 2011г. в Хонг Конг ще отвори врати новият най-висок хотел в света. Той ще е част от веригата Ritz-Carlton и ще е разположен от 102 до 118 етаж на Международния търговски център в Коулун.

Хотелът ще разполага с 312 стаи и апартаменти, от чиито прозорци ще се откриват прекрасни панорамни гледки към цял Хонг Конг и океана. Всички стаи са с модерно оборудване, включително безжичен интернет, iPod свързаност и огромни LCD телевизори.

На последния 118-ри етаж, който е на 490м. надморска височина, има 6 заведения за хранене. Ritz-Carlton Hong Kong е идеален за бизнес срещи, тъй като разполага с една от най-големите заседателни зали в града и още 6 по-малки, а след тежките семинари и конференции, хората могат да разпуснат в басейна и SPA центъра.

Хотел Ritz-Carlton Hong Kong ще се намира на 20 мин. от международното летище и само на 5 мин. от центъра на града. Любопитното при него е, че от хотелската верига са взели решение той да не е в натрапчиво елегантен стил, поради което са вкарали и модернизъм.
Ritz-Carlton открива новият най-висок хотел в света в Хонг Конг
Ritz-Carlton открива новият най-висок хотел в света в Хонг Конг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg