Автор: admin
Публикувано на: 17.09.2010 11:53:10

Рейтинг:

Самолет
Вече сме виждали множество стари самолети, превърнати в хотели, но този, намиращ се в Национален парк Мануел Антонио в Коста Рика, определено се отличава от всеки друг.

Собственикът  на така наречения хотел Costa Verde е използвал стар Боинг 727, който дълго време е ръждясвал на намиращото се в близост летище. Летателният апарат обаче е претърпял коренна промяна и когато сте вътре в него едва ли бихте си помислили, че се намирате в самолет.

Корпусът на самолета е издигнат на височина от 15 метра, като до него се стига по вити стълби. Когато се качите горе, от верандата можете да се наслаждавате на прекрасни пейзажи, а на разположение на гостите е и една „тайна” тераса, от която се открива чудесна гледка към океана.

Хотел Costa Verde разполага само с две спални, които са оформени изключително луксозно с дърво и ратан. Всяка от тях е с отделна баня, като гостите могат да ползват общи кухня и трапезария. Въпреки че самолетът се намира буквално в джунглата, той е оборудван с доста глезотии от рода на плазмени телевизори и интернет.
Галерия Хотел Costa Verde
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg