Автор: desci
Публикувано на: 07.04.2011 23:54:21

Рейтинг:

Сейшелите

На Сейшелите вече залагат на нова концепция в туризма – „Достъпни Сейшели” е новото мото, целящо увеличаване на потока от туристи към кокетните острови в Индийския океан. Предлагането на диференцирани възможности за настаняване, цел на Сейшелския туристически борд, е част от тази стратегия за обслужване на различните туристически сектори, включително и на този, залагащ на бюджетните хотели. Усилията на борда не спират дотук, подкрепят се и местните бизнесмени, които притежават такива хотели в мисията им да развият по-добре тази пазарна ниша.


Част от програмата „Достъпни Сейшели” е семейният хотел Reef Holiday Apartment, който се намира на остров Махе. Той е притежаван и менажиран от семейство Албърт. Според тях, концепцията за „Достъпни Сейшели” е една възможност, която открива хоризонта за принципно нов вид пътувания, възможност хората, които искат да се почувстват като у дома си, когато пътуват, да го направят на достъпни цени. Аргументът им да твърдят това, е че цената от 50 до 75 долара на нощувка, която може да се намери в семейните хотели на Сейшелите е точно това, което тези пътуващи хора търсят.


Хотелите от типа на Reef Holiday Apartment са малки къщи за гости или семейни хотели, които разполагат с различни възможности за самообслужване на туристите. Те предлагат нещо повече от подслон за нощта и това е неповторимото усещане да си част от общността на жителите на Сейшелските острови. А нали именно това търсят хората, които пътуват до екзотични места – да се почувстват като неделима част от местната атмосфера и традиции. И именно това е гаранцията, че хотелите от този тип ще се увеличават, а това ще даде шанс на по-малко заможните също да се насладят на неповторимата атмосфера на Сейшелите и да пътуват без ограничения.


Снимка: Duffy

Галерия Сейшели
Сейшелите стават по-достъпни за туристите
Сейшелите стават по-достъпни за туристите
Сейшелите стават по-достъпни за туристите
Сейшелите стават по-достъпни за туристите
Сейшелите стават по-достъпни за туристите
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg