Автор: admin
Публикувано на: 26.08.2010 11:09:07

Рейтинг:

Шест
Туристите почиващи с деца, често страдат от факта, че хотелите в големите градове не разполагат с достатъчно развлечения за малчуганите. По този повод, Independent публикува списък с 6 хотела, в които на децата със сигурност ще им хареса престоят.

Това лято в парижкия Hotel Plaza Athenee се появи така нареченият Barbie suite. Както подсказва името и, в стаята преобладават розовите цветове, напълно в стил Барби, като в нея има всичко необходимо за едно дете, включително бюро с персонален компютър.

В странния Propeller Island City Lodge, намиращ се в Берлин, всяка стая е уникална и не прилича на никоя друга. Така например, в една стая всички стени са огледални, а в друга вместо легло има хамак. Хотелът е насочен изцяло към деца от всички възрасти.

Собствениците на Loews Portofino Bay в Орландо са решили да отдадат почит на създателя на Гринч, доктор Зойс. Те са украсили всяка стая с образи на герои на писателя от анимационни филми. В близост до хотела пък има тематичен парк на Universal Studios, където могат да бъдат закупени творби на автора.

Отново в Орландо се намира и Nickelodeon Hotel Suites Resort, в който всичко е направено специално за деца. Стените на стаите са украсени с лика на SpongeBob, а на разположение са 4D киносалон и детски SPA-център, където малчуганите могат да разпуснат след изпълнения с игри ден.

В семейните стаи в хотел Dorchester, намиращ се в лондонския район Мейфеър, леглата, предназначени за деца са с изображения на персонажите от приказките на писателя Беатрис Потър. Освен това, при настаняването, малчуганите получават като подарък кутия, в която има бисквити, шоколади и гумена патица. В една от залите на хотела пък се разказват приказки и се представят изпълнения на танцьорите от Националния балет.

Хотел Reef от веригата Scandic, намиращ се в датския град Фредерикшавн, е изцяло посветен на трилогията „Карибски пирати”. Там туристите имат усещането, че се намират в тропиците, а децата се настаняват безплатно и могат да ползват аквапарк, зала за игри и кинотеатър.
Шест от най-добрите хотели за деца
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg