Автор: admin
Публикувано на: 15.03.2010 11:14:42

Рейтинг:

Шведският
Макар и да не функционира от 1 300 години като Хоши Риокан, шведският хотел Fjallnas също може да се похвали с дългогодишни традиции. Той посреща гости от 1882г., привличайки ги с възможността да се насладят на пълно спокойствие и невероятна природа през всички сезони.

Местните хора, наричащи себе си Сами, разделят годината не на четири, а на цели осем сезона, всеки притежаващ своето очарование. Въздухът в местността е изключително чист, а за питейна вода се използва тази от намиращото се в непосредствена близост езеро.

Клиентите на хотел Fjallnas идват тук, за да се потопят в атмосфера, която вече не съществува никъде другаде и се счита за отживелица. Тишината и спокойствието ви карат да се чувствате сякаш светът е спрял и нищо не е от значение.

Fjallnas разполага с 20 стаи, с общо 48 легла, а ресторантът на хотела предлага местни ястия, сред които печен елен с червени боровинки и пъстърва на жар. След като похапнете, можете да се насладите на живописната природа като покарате ски или се разходите с кучешки впряг.

Какво би бил един шведски хотел обаче, ако не предлага характерните за страната SPA процедури. На разположение на гостите освен традиционната сауна има открит басейн с гореща вода, в който може да плувате дори и когато температурата навън е под нула градуса.
Галерия Fjallnas Hotel
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg