Автор: admin
Публикувано на: 12.11.2009 12:28:15

Рейтинг:

Сватбени
Хотелската верига Almond Resorts предлага на своите клиенти три нови промоционални сватбени пакета, които са наречени “Луксозна сватба”, “Пищна сватба” и “Платинена Сватба”. Промоцията е валидна за всички пет хотела на компанията, разположени на островите Барбадос и Сейнт Лусия.

И трите пакета включват настаняване, сватбена церемония, регистрация на брака, бутилка шампанско, торта, букет, маникюр и педикюр за булката, 25-минутен масаж за младоженците, романтична вечеря на свещи за двамата и закуска на следващия ден.

В цената на пакета “Луксозна сватба” е включен също личен фотограф, който ще запечата спомените ви завинаги и ще ги подреди в луксозен албум, състоящ се от 24 страници. Тя варира в диапазона $1 599 - $2 219, в зависимост от това кой хотел ще изберете.

При “Пищна сватба” до вас също ще има фотограф, който обаче ще ви направи албум с 36 снимки, а освен това от Almond Resorts са сключили договор с организацията International Star Registry, благодарение на който две звезди във Вселената ще бъдат кръстени на младоженците. Цената тук варира от $1 799 до $2 489.

Освен гореспоменатите екстри, при “Платинена Сватба” романтичната вечеря ще бъде организирана на самия плаж и младоженците ще имат възможност да изберат между туристическа обиколка на Барбадос или Сейнт Лусия, като ще им бъде нает личен шофьор. От тези удоволствия може да се възползвате, ако сте склонни да платите между $3 199 и $3 879.
Читателски коментари

missb 2010-05-02 12:24:32 0 отговори

missb

Привет, пиша с молба за съвет. Преди около година и половина се омъжих в Барбадос ( всъщност на същото място като на пъвата снимка). Беше страхотно преживяване но сега имам проблем с регистрирането на брака си тук, в България. Отидох в обредния дом на Хиподрума и там ми казаха, че не могат да направят нищо по тази линия защото в брачното свидетелство от Барбадос се указва само религиозната част и не искаха да го приемат за лагално свидетелство въпреки, че е с апостил от върховния съд в Барбадос. Казаха ми, че трябва да им донеса официален документ показващ каква е формата на брак в Барбадос. Проблемът е, че съпругът ми е англичанин и не можем да се оженим повторно тук, тъй като за това на него ще са му необходими документи от английска страна, че вече не е женен. Англия обаче признава брака му с мен а България не признава брачното ни свидетелство. Та така, в момента сме в един омагьосан кръг а най-голямото ни желание е да бъдем узаконени и в България. Някакви идеи или преживявания, които биха ни насочили нанякъде? Благодаря

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg