Автор: vladi
Публикувано на: 22.02.2011 14:04:44

Рейтинг:

Театрално

На 15-ти април в популярния австрийски курорт Зьолден ще се проведе театралното представление „Ханибал – Прекосяването на Алпите”. Всичко щеше да е съвсем нормално, ако постановката нямаше да се състои на ледник.

Представлението ще бъде изнесено върху ледника Ретенбах, който се намира на 3 000 метра надморска височина. В пиесата ще вземат участие около 500 актьори и хора от курорта, които са специалисти в различни видове зимни спортове.

Постановката е съвременен разказ за 10-дневния поход на 60 000-та картагенска армия, предвождана от военноначалника Ханибал, през Алпите, по пътя и за Рим през 218г. пр.н.е., по време на Втората пуническа война.

Скиори, алпинисти и парашутисти ще изпълняват ролята на войници, а ратраци и моторни шейни, под управлението на опитни водачи, ще представляват армии от конници и слонове. Освен това, са включени множество светлинни ефекти, музика и заря.

Билетите за постановката „Ханибал – Прекосяването на Алпите” на ледника Ретенбах започват от 37 евро за възрастни и 20 евро за деца, но ако решите да се разположите на ВИП места, то цената е 110 евро, като в нея е включена вечеря в картагенски стил.

Театрално представление на австрийски ледник
Театрално представление на австрийски ледник
Театрално представление на австрийски ледник
Театрално представление на австрийски ледник
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg