Автор: admin
Публикувано на: 19.01.2010 11:37:16

Рейтинг:

The
Тази година в индийската столица Ню Делхи ще отвори врати един от най-приказните хотели в света. Той ще посрещне своите първи гости през октомври, точно преди откриването на Британските игри.

Петзвездният The Leela Palace Kempinski New Delhi се простира на площ от 3 акра и е разположен на ъгъла на улиците Африка авеню и Винай Марг, в дипломатическия квартал Чанакиапури.

Хотелът е част от веригата The Leela Palaces, Hotels & Resorts, като той разполага с 260 стаи и апартаменти, пет ресторанта, два бара, SPA център, фитнес център и басейн, намиращ се на покрива на сградата.

Освен всевъзможни специалитети от цял свят, клиентите имат възможност да избират между традиционна индийска кухня, китайска храна и италиански деликатеси, както и да наблюдават лично приготвянето на блюдата.

Собствениците на The Leela Palace Kempinski New Delhi са предвидили в хотела да се провеждат много бизнес мероприятия и големи празненства, поради което той разполага с няколко конферентни зали и огромна бална зала, чиято площ е 5 800кв.м.
The Leela открива приказен хотел в Ню Делхи
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg